Informatie HulstAcademy

In oktober 2013 is de W.G. van de Hulstschool gestart met de HulstAcademy: leuke naschoolse activiteiten met toegevoegde waarde voor de ontplooiing van de kinderen.

Taart gemaakt tijdens taart decoreren

De HulstAcademy maakt het mogelijk dat kinderen eenvoudig na schooltijd leuke en interessante lessen kunnen volgen.

Vaste onderdelen van het programma zijn:

muziek en sport.

Het actuele programma vindt u op:

.

Ook kinderen van andere basisscholen zijn welkom!

Waar?

De lessen vinden (in principe) plaats in de W.G. van de Hulstschool:- in het kleinkunstlokaal (= het lokaal direct links naast de ingang) of- in één van de gymzalen.

Door wie?

Professionele vakdocenten geven de lessen.

Wanneer?

De lessen starten zoveel mogelijk aansluitend aan de schooltijden:Tussen 15:15 (einde schooltijd) en 15.30 (start HulstAcademy) houden de kinderen pauze. Hiervoor nemen zij zelf wat te eten en te drinken mee. Opvang en toezicht is in principe aanwezig tussen 15:15 en 15:30. Ouder(s)/verzorger(s) hoeven dan niet naar school te komen om hun kind op te vangen.

De lesdagen zijn: de maandagen, dinsdagen, woensdagen en donderdagen.

Ook zijn er soms cursussen op de woensdagmiddagen.

Wisselend programma

Het programma van de HulstAcademy wisselt gedurende het jaar. Muziek en sport zijn in ieder geval vaste onderdelen van het programma.

Kosten

Aan de cursussen van de HulstAcademy zijn kosten verbonden. Hoe hoog de kosten zijn is afhankelijk van de cursus. Hoe en wanneer u betaalt is per cursus verschillend. U betaalt direct aan de organisatie of de persoon die de cursus geeft.

Eventueel kunt u gebruikmaken van de U-pas. Indien de kosten van een cursus een belemmering zijn om deel te kunnen nemen, vernemen wij dat graag. Mogelijk is een oplossing dan voor handen.

Organisatie

De organisatie van de HulstAcademy is in handen van een team van ouders en leerkrachten van de W.G. van de Hulstschool. Voor vragen kunt u onder meer terecht bij:

Lianne van Kooten – de Jong ( lianne_de_jong@hotmail.com),

Alexandra Grueneberg ( alexis@xs4all.nl).