Ouderraad (OR)

18-07-2017

De W.G. van de Hulstschool heeft een enthousiaste OR (Ouderraad). In de OR zitten 7 ouders/verzorgers, die minstens 6 keer per jaar vergaderen met de directie. Daar worden alle activiteiten besproken. Daarnaast is de OR ook een luisterend oor op het schoolplein en brengt deze zaken in bij de vergadering.

De OR helpt de leerkrachten bij het organiseren van feesten, zoals Sinterklaas en Pasen. Ook ondersteunt de OR bij de jaarlijkse projectweek, bij de sport&speldag en bij andere activiteiten.

De OR verleent ook nog veel andere "hand- en spandiensten". Daar is de school heel blij mee!

De OR bestaat uit de volgende leden:

Claudia van Hal (voorzitter), Ruud Rose (penningmeester), Angellique Cnossen (secretaresse) Nuran Celik, Sophia Azouggagh, Paul Stelte,  Sita Ramsodit.